fbpx
+45 9393 8181 info@firmavikar.dk Mandag - Fredag 08.00 - 16.00. Lørdag 09.00 - 14.00.

ODENSE – EN BY I  STOR VÆKST

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 179.601 indbyggere. Ledigheden i Odense er faldet og byen er i vækst.

Odense er i forvandling, og det skaber interesse hos nye investorer og virksomheder, hvilket har skabt og stadig skaber en transformation af byen. Det gør også, at Odense er helt i top både på omsætning og vækst. Der er samtidig flere andre elementer, der gør, at byen er i vækst. Det er blandt andet nyopførelsen af letbanen og andre byggeprojekter, som er med til at trække væksten op.

Mange virksomheder vælger desuden at tage til Odense, da byen er en attraktiv erhvervsby for virksomheder med drømme om at blive større. Det er blandt andet også på grund af byens størrelse som Danmarks tredjestørste.

Væksten gør, at de kvalificerede som går ledigt hurtigt bliver spottet og sat i arbejde. Med et vikarbureau sniger du dig uden om problemstillingen, og gør i stedet brug af firmaets kompetencer, så du kan få ansatte ud til dig på rekordtid.

HVILKE FORDELE ER DER VED BRUG AF ET VIKARBUREAU?

Vikarbureauer er med til at lette opgaverne, når der opstår sygdom eller andre udfordringer i din virksomhed. Det er både svært og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder, og så kan det ovenikøbet være dyrt og ressourcekrævende at hyre den forkerte kandidat. Det gælder især vikarer, der kun er ansat i en kort periode på grund af travlhed, sygdom eller lignende.

Rekrutterings- eller vikar-virksomheden har en stor database med vikarer, der er klar til at træde til. Der kan derfor være mange fordele ved at bruge et vikarbureau, når din virksomhed skal have nye medarbejdere i en kortere eller længere periode:

  • Du kan spare tid og ressourcer i hele søgeprocessen – også fordi du undgår at fejlansætte en medarbejder
  • Du kan få hjælp fra kompetente og erfarne jobkonsulenter, der har viden inden for mange forskellige brancher
  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet sørger for hele rekruttering- og søgeprocessen

FÅ MERE OVERSKUD I HVERDAGEN

Hos FirmaVikar gør vi alt for at gøre det nemt for din virksomhed. Vi håndterer de administrative processer – løn, kontrakter, feriepenge for vores vikarer. Inden for Industri og Bygge & Anlæg sørger vi også for vikarer arbejdstøj. Som et plus, regner vi også løbende på, hvad der bedst kan betale sig af ansættelses ordninger for din virksomhed. Det holder dine udgifter på et minimum. Du betaler i øvrigt kun for de effektive timer, og du kan altid tilpasse bemandingen, så den matcher dit behov.

Mangler du en eller flere vikarer, måske allerede i morgen? Vi tilbyder både faglærte og ufaglærte vikarer inden for et væld af brancher. Uanset hvem du mangler, hvornår og hvor længe, så står vi klar til at hjælpe. Få den arbejdskraft, du mangler, og lad os om alt det administrative.

KVALITETSGARANTI

Vi kender vores vikarer godt – både fagligt og menneskeligt. Hos FirmaVikar sikrer vi kvaliteten af vores vikarers kompetencer gennem grundige interviews, relevante tests, referencer samt gennemgang af eksamensbeviser, svendebreve, osv. Vi giver kvalitetsgaranti. Skulle vores valgte vikarer ikke leve op til dine forventninger, betyder det, at du får de første to dage af vikarforholdet gratis. Den eneste betingelse er, at vi får lov at finde en ny medarbejder til dig.

  Har du brug for hjælp?
close slider

    Kontaktformular til virksomheder