fbpx
+45 9393 8181 info@firmavikar.dk Mandag - Fredag 08.00 - 16.00. Lørdag 09.00 - 14.00.

MANGEL PÅ ARBEJDSKRAFT I KØBENHAVN

I københavn er der 1,5 mio. indbyggere, og den fysiske planlægning omfatter i alt 34 kommuner ved København. Det er derfor det største byområde i Danmark. Det betyder også, at der er meget arbejdskraft at tage af. Det er dog ikke helt sådan virkeligheden ser ud, da der de sidste par år er kommet rigtig mange i beskæftigelse.

En undersøgelse har blandt andet vist, at hvert tredje byggefirma i hovedstadsområdet mangler arbejdskraft. Det generelle billede af Hovedstadsområdet er også, at ledigheden er faldet og stadig er faldende. Antallet af arbejdsløse faldt med 800 personer i september 2019. Det bringer ledigheden ned på det laveste niveau i mange år. Det betyder også, at det kan være svært at finde den rette arbejdskraft til din virksomhed, fordi langt de fleste allerede er i beskæftigelse. Det er samtidig vigtigt at finde de allerbedste af de, der er tilbage. Det er her at et vikarbureau i københavn kan benyttes til at opstøve de kandidater, der findes og som lige netop passer til din virksomhed.

HVILKE FORDELE ER DER VED AT SAMARBEJDE MED ET VIKARSERVICE I KØBENHAVN?

Hvis din virksomhed står og mangler ekstra mandskab på grund af sygdom, barsel, øget arbejdsopgaver osv., er der mange fordele ved at bruge et vikarbureau.

Vikarbureauet har en stor database med vikarer, der er klar til at træde til. Der kan derfor være mange fordele ved at bruge et vikarbureau, når din virksomhed skal have nye medarbejdere i en kortere eller længere periode:

  • Du kan spare tid og ressourcer i hele søgeprocessen – også fordi du undgår at fejlansætte en medarbejder.
  • Du kan få hjælp fra kompetente og erfarne jobkonsulenter, der har viden inden for mange forskellige brancher.
  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarservice sørger for hele rekrutterings- og søgeprocessen.

FIRMAVIKAR – DIT VIKARBUREAU I KØBENHAVN

Når det gælder vikarløsninger i københavn, er FirmaVikar meget relevante. Vi har stor viden og kendskab til Hovedstadsområdet og vi ved, hvilke vikarer, der står parat i din branche og i dit område. Derfor kan du hurtigt og effektivt få kvalificeret arbejdskraft ud til din virksomhed gennem FirmaVikar.

Der er flere grunde til, at din virksomhed skal vælge FirmaVikar som vikarbureau:

  • For det første har vi hos FirmaVikar en masse dygtige jobkonsulenter, der har kendskab og netværk til mange forskellige brancher og områder – og derfor ved de også, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet i Hovedstadsområdet.
  • Vi har hos FirmaVikar en effektiv og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, der hjælper dig med at finde den helt rette medarbejder.
  • Vores rekrutteringsproces opdeles i flere faser. Vi mødes med en repræsentant fra din virksomhed og udarbejder sammen en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed.
  • Vi har en database med tusindvis af kvalificerede vikarer CV. Vi har derfor et bredt netværk af fagpersoner og mange ledige i vores system, som står klar til at komme i arbejde. Derfor kan vi hurtigt sende kompetente vikarer ud til dig, når det brænder på.
  • I skal som virksomhed vælge FirmaVikar til at finde jeres vikarer, fordi alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og gerne vil gøre et godt indtryk. Vi har vikarer indenfor mange forskellige brancher og stillinger, og de har alle mange forskellige kompetencer. Hos FirmaVikar er vi menneskekendere, og gør vores bedste for at matche jeres virksomhed med de vikarer, der passer bedst til jer og jeres behov.

FirmaVikar har eksisteret siden 2015 og har de seneste år været igennem en udvikling, hvor kernekompetencer og værdigrundlag har været i centrum.

Når du kontakter os, matcher vores dygtige konsulenter dig med at finde en vikar, der har kompetencerne til at løse netop de opgaver, du har brug for assistance til.

Din vikar møder op på det aftalte tidspunkt og sted. Det eneste, der kræves, er en gennemgang af rutinen . Vores vikarer møder op i arbejdstøj og har sikkerhedssko med, hvor det er nødvendigt.

Anja H.

Anja H.

RECRUITMENT CONSULTANT
``Det jeg værdsætter mest ved mit arbejde hos FirmaVikar er den dynamiske arbejdsstruktur og den høje grad af tillid, man som medarbejder udvises. Ligeledes er FirmaVikar en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og hvor alles mening tæller. Det er desuden rart at vide, at der altid står dygtige og hjælpsomme kollegaer bag en, både når det gælder faglig sparring og personlig udvikling``
Kasper Nørgaard

Kasper Nørgaard

REKRUTTERINGSSPECIALIST
``En af de ting jeg sætter mest pris på hos FirmaVikar, er de faglige udfordringer. Her er virkelig fokus på de services, der leveres til kunderne. Jeg er omgivet af meget dygtige kolleger og jeg synes, vi har en rigtig god arbejdskultur, hvor der sættes pris på hele teamet, men også på den enkelte medarbejders indsats.``
  Har du brug for hjælp?
close slider

    Kontaktformular til virksomheder