fbpx
+45 9393 8181 info@firmavikar.dk Mandag - Fredag 08.00 - 16.00. Lørdag 09.00 - 14.00.

KOLDING – EN BY I VÆKST

Som man ser det over det meste af landet, er der ikke mange frie hænder at tage af. Det betyder, at der i Kolding for øjeblikket er næsten rekordlav ledighed, og derfor kan det være svært hurtigt at opstøve den arbejdskraft som du har brug for.

Der er mange udbydere af arbejde i Kolding, fordi erhvervsdrivende er strømmet til og har oprystet i byen. Grundene til at Kolding er en ekstra populær destination for virksomheder til at udvide og slå sig ned ligger i at:

  • Kolding har en god geografisk placering i forhold til transport af arbejdskraft og gods
  • Byen er stærk i design, entreprenørskab og iværksætteri, viden og uddannelse samt social udvikling og frivillighed
  • Samarbejdet mellem de forskellige virksomheder i erhvervsforeninger og lignende er stærkt i Kolding
  • Mulighederne for rekrutterings- og vikarservice er gode i byen

Væksten gør, at de kvalificerede som går ledige hurtigt bliver spottet og sat i arbejde. Med et vikarbureau sniger du dig uden om problemstillingen, og gør i stedet brug af firmaets kompetencer, så du kan få ansatte ud til dig på rekordtid.

HVILKE FORDELE ER DER VED BRUG AF ET VIKARBUREAU?

Vikarbureauer er med til at lette opgaverne, når der opstår sygdom eller andre udfordringer i din virksomhed. Det er både svært og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder, og så kan det ovenikøbet være dyrt og ressourcekrævende at hyre den forkerte kandidat. Det gælder især vikarer, der kun er ansat i en kort periode på grund af travlhed, sygdom eller lignende.

Rekrutterings- eller vikar-virksomheden har en stor database med vikarer, der er klar til at træde til. Der kan derfor være mange fordele ved at bruge et vikarbureau, når din virksomhed skal have nye medarbejdere i en kortere eller længere periode:

  • Du kan spare tid og ressourcer i hele søgeprocessen – også fordi du undgår at fejlansætte en medarbejder
  • Du kan få hjælp fra kompetente og erfarne jobkonsulenter, der har viden inden for mange forskellige brancher
  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet sørger for hele rekruttering- og søgeprocessen

FÅ MERE OVERSKUD I HVERDAGEN

Hos FirmaVikar gør vi alt for at gøre det nemt for din virksomhed. Vi håndterer de administrative processer – løn, kontrakter, feriepenge for vores vikarer. Inden for Industri og Bygge & Anlæg sørger vi også for vikarer arbejdstøj. Som et plus, regner vi også løbende på, hvad der bedst kan betale sig af ansættelses ordninger for din virksomhed. Det holder dine udgifter på et minimum. Du betaler i øvrigt kun for de effektive timer, og du kan altid tilpasse bemandingen, så den matcher dit behov.

Mangler du en eller flere vikarer, måske allerede i morgen? Vi tilbyder både faglærte og ufaglærte vikarer inden for et væld af brancher. Uanset hvem du mangler, hvornår og hvor længe, så står vi klar til at hjælpe. Få den arbejdskraft, du mangler, og lad os om alt det administrative.

KVALITETSGARANTI

Vi kender vores vikarer godt – både fagligt og menneskeligt. Hos FirmaVikar sikrer vi kvaliteten af vores vikarers kompetencer gennem grundige interviews, relevante tests, referencer samt gennemgang af eksamensbeviser, svendebreve, osv. Vi giver kvalitetsgaranti. Skulle vores valgte vikarer ikke leve op til dine forventninger, betyder det, at du får de første to dage af vikarforholdet gratis. Den eneste betingelse er, at vi får lov at finde en ny medarbejder til dig.

FirmaVikar har eksisteret siden 2015 og har de seneste år været igennem en udvikling, hvor kernekompetencer og værdigrundlag har været i centrum.

Når du kontakter os, matcher vores dygtige konsulenter dig med at finde en vikar, der har kompetencerne til at løse netop de opgaver, du har brug for assistance til.

Din vikar møder op på det aftalte tidspunkt og sted. Det eneste, der kræves, er en gennemgang af rutinen . Vores vikarer møder op i arbejdstøj og har sikkerhedssko med, hvor det er nødvendigt.

Anja H.

Anja H.

RECRUITMENT CONSULTANT
``Det jeg værdsætter mest ved mit arbejde hos FirmaVikar er den dynamiske arbejdsstruktur og den høje grad af tillid, man som medarbejder udvises. Ligeledes er FirmaVikar en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og hvor alles mening tæller. Det er desuden rart at vide, at der altid står dygtige og hjælpsomme kollegaer bag en, både når det gælder faglig sparring og personlig udvikling``
Kasper Nørgaard

Kasper Nørgaard

REKRUTTERINGSSPECIALIST
``En af de ting jeg sætter mest pris på hos FirmaVikar, er de faglige udfordringer. Her er virkelig fokus på de services, der leveres til kunderne. Jeg er omgivet af meget dygtige kolleger og jeg synes, vi har en rigtig god arbejdskultur, hvor der sættes pris på hele teamet, men også på den enkelte medarbejders indsats.``
  Har du brug for hjælp?
close slider

    Kontaktformular til virksomheder