Try & Hire – Vikar med henblik på fastansættelse

Et Try & Hire forløb er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse. Ved Try & Hire undgår man dyre fejlansættelser, og du får mulighed for at se din nye medarbejder an, inden I vælger at fastansætte den pågældende.

FAST KONTAKTPERSON

Hos FirmaVikar får I en fast engageret kontaktperson, der tager udgangspunkt i jer og jeres behov, og påtager sig derfor ansvaret for at finde den bedste vikarløsning til lige netop Jeres virksomhed.

BOOK VIKAR ONLINE

Hurtig vikarer booking med eget profil uden spildtid og talrige telefonopkald. Du skal blot beskrive online, hvad du skal bruge vikar til og hvornår.

KVALITETSGARANTI

Hos FirmaVikar sikrer vi kvaliteten af vores vikarers kompetencer gennem grundige interviews, relevante tests, referencer samt gennemgang af eksamensbeviser, mv.

Try & Hire – din vej til succes

Med et Try & Hire forløb får du den perfekte balance mellem et vikariat og en fastansættelse. Ved at vælge Try & Hire undgår du omkostningstunge fejlansættelser og får mulighed for at vurdere din nye medarbejder, før du træffer en endelig beslutning om en permanent ansættelse.

Virksomheder kan drage fordel af Try & Hire forløbet, når de står over for en kompleks stilling og er usikre på den ideelle kandidat. Med Try & Hire får du en fantastisk mulighed for at afprøve kandidaten, inden du forpligter dig til en langvarig ansættelse.

I et Try & Hire forløb starter den nye medarbejder som vikar og har potentialet til at blive fastansat. Try & Hire giver begge parter mulighed for at evaluere samarbejdet og opbygge kendskab til hinanden, før man forpligter sig til en permanent ansættelseskontrakt.

Varighed af Try & Hire

Et Try & Hire forløb strækker sig typisk over en periode på op til tre måneder. Efter denne periode kan du beslutte dig for at tilbyde en permanent ansættelse til vikaren eller prøve en alternativ kandidat.

Kontakt os

Skriv til os:
info@firmavikar.dk

Ring til os:
93 93 81 81

Try & Hire – vejen til en fastansættelse

Hos FirmaVikar har vi en unik tilgang til Try & Hire, der sikrer en smidig og effektiv proces. Når vi søger den rette kandidat til et Try & Hire-forløb, besøger vi jer for at afdække de specifikke kompetencer og kvalifikationer, I ønsker hos jeres kommende medarbejder. Vi får en forståelse af jeres virksomhed og arbejdsmiljø, så vi bedre kan finde en kandidat, der passer både personligt og fagligt.

Herefter går vi i gang med at finde en profil, der matcher de ønskede kvalifikationer og kompetencer til jeres nye medarbejder.

Try & Hire-forløbet starter som et almindeligt vikariat, hvor I har en vikar hos jer under normale vikarvilkår. Vi tager os af aflønningen af vikaren, herunder feriepenge, pension, sygedagpenge osv., og I betaler kun for de timer, vikaren arbejder hos jer.

Efter tre måneders vikariat har I mulighed for at ansætte vikaren permanent uden yderligere omkostninger. Hvis I ønsker at fastansætte vikaren inden for de første tre måneder, vil der blive beregnet et forholdsmæssigt honorar, og I kan overtage og fastansætte vikaren.

Hvis medarbejderen ikke lever op til forventningerne inden for de første tre måneder af Try & Hire-forløbet, sørger vi naturligvis for at finde en kvalificeret afløser, og Try & Hire-forløbet på tre måneder starter forfra.

Både virksomheden og vikaren har en dags opsigelse som udgangspunkt.

Fordelene ved Try & Hire
  1. Over 90% af vores Try & Hire-forløb ender med en permanent ansættelse.
  2. Du får mulighed for at teste matchet mellem medarbejder og virksomhed, inden der skrives under på en kontrakt.
  3. Du behøver ikke bruge ressourcer på medarbejderadministration, men kan fokusere på den nye medarbejders potentiale.

Formularen er forbeholdt virksomheder - ikke jobansøgere.

Mangler du en vikar? Indhent tilbud i dag.