Bygge & Anlæg

Som det mest alsidige vikarbureau i Danmark, kan vi hjælpe dig med at håndtere større projekter ved at supplere din faste medarbejderstab med kompetente vikarer.

Bygge & Anlæg – Vikarbureau for Kvalificerede Håndværkere

Når det haster med at finde dygtige håndværkere, er FirmaVikar.dk din sikre løsning. Som din genvej til branchens bedste vikarer, står vi klar med “vikarbureau håndværker“-løsninger, der spænder bredt, herunder “vikar elektriker,” “maler vikar,” og “vvs vikar.” Med mere end 10 års erfaring er vi et af Danmarks førende vikarbureauer inden for bygge- og anlægsbranchen.

Vi tilbyder dedikerede arbejdsmænd, der møder op klar til at tage fat med den rette attitude. Vores omfattende liste af fagfolk inden for byggeriet omfatter:

 • Arbejdsmand
 • Murerarbejdsmand
 • Tømrerarbejdsmand
 • Nedriver
 • Klargører
 • Svejser
 • Maskinfører
 • Havemand
 • Vikar til grønne områder
 • Vicevært
 • Og meget mere

Lad FirmaVikar, et af Danmarks førende vikarbureauer, hjælpe dig med at navigere gennem de travle perioder ved at levere kvalificeret og fleksibel arbejdskraft. Vi er et vikarbureau i vækst og søger at vokse sammen med dig, sikre på at vi kan hjælpe dig igennem selv de største projekter.

Kontakt os

Skriv til os:
info@firmavikar.dk

Ring til os:
93 93 81 81

Et alsidigt vikarbureau

Ved at alliere dig med FirmaVikar, det mest alsidige vikarbureau i Danmark, bliver du rustet til at håndtere større projekter. Vi kan supplere din faste medarbejderstab med kompetente vikarer, så du har mulighed for at håndtere større ordrer, end din faste stab kan klare.

En af fordelene ved at leje vikarer er, at du kan opsige dem, når projekterne er afsluttet. Dette giver din virksomhed en større fleksibilitet, samtidig med at du undgår større lønudgifter til faste medarbejdere.

Brug et vikarbureau og få fleksibel arbejdskraft, når du har brug for det. Uanset om du står med et akut behov for kvalificerede medarbejdere i et par uger eller har brug for en permanent bemandingsløsning til din virksomhed, kan FirmaVikar levere fleksibel arbejdskraft – til enhver tid og over hele landet.

Vi har en omfattende medarbejderdatabase og mange års ekspertise inden for branchen, hvilket gør os i stand til hurtigt at finde de medarbejdere, der passer til dit behov. Hvis dine projekter ændrer sig, og du ikke længere har brug for vores vikarer, kan du opsige dem med blot 1 dags varsel.

Vi kan også levere internationale vikarer som håndværkere, smede, svejsere, maskinarbejdere og meget mere.

Ring til os på 93 93 81 81 eller send en e-mail til info@firmavikar.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at finde de rette vikarer og sammensætte en fleksibel løsning til dine bygge- og anlægsprojekter.

Har du brug for en vikar?

da_DKDansk