Hvem er vi?

Vi er et vikar- og rekrutteringsbureau, der gennem systematisk og professionel udvælgelse finder kompetente kandidater til faste stillinger, samt kortere og længerevarende vikariater.

Hos FirmaVikar arbejder vi ud fra et fælles værdisæt med fokus på tre kerneværdier, der spiller en aktiv rolle i måden, vi arbejder på:

Ordentlighed

Vi har et stort fokus på altid at følge de regler og overenskomster, som gør sig gældende. Både kunder og vikarer kan derfor være sikre på, at alt arbejde udføres under ordentlige forhold. For os hænger ordentlighed sammen med sikkerhed. Derfor overholder vi altid vores aftaler, og vi forsøger i høj grad at imødekomme vores kunders ønsker med god service og punktlighed.

Nærvær

Det begynder med dig – og hvor du ønsker at tage dit potentiale hen. Det er uanset, om du møder os som arbejdstager eller arbejdsgiver. Vi er din nære samarbejdspartner. Vores styrke ligger i tæt og personlig kontakt til både vores kunder og vikarer. Med en omfattende medarbejderdatabase og en mangeårig ekspertise inden for branchen, kan vi hurtigt finde de medarbejdere, som matcher dit behov.

Respekt

Gensidig respekt er for os vigtigt i alle henseender. Når man arbejder med mennesker, er det vigtigt at møde alle i øjenhøjde. Vi har stor respekt for alle vores kunder og vikarer, og vi tager den tid det tager at lære dem godt at kende. Vi vil kendes for at give den bedste service og leveringssikkerhed, samt stræbe mod at opretholde det højeste kvalitetsniveau og personligt nærvær.

Kundeudtalelse

“Vi manglede akut kantinepersonale på en meget vigtig dag, og jeg googlede bare ‘vikar københavn’, hvor FirmaVikar kom frem som de første. Jeg ringede til dem, og deres kundeservice var super behjælpelig med at imødekomme vores behov. De havde hurtigt en vikar klar, og hele aftalen blev håndteret nemt og ligetil. Perfekt service!”

Anja H.
Bruun Rasmusen A/S

Eksisteret siden

FirmaVikar har eksisteret siden 2015 og har de seneste år været igennem en udvikling, hvor kernekompetencer og værdigrundlag har været i centrum.

Glade kunder

Når du kontakter os, matcher vores dygtige konsulenter dig med at finde en vikar, der har kompetencerne til at løse netop de opgaver, du har brug for assistance til.

Profiler

Din vikar møder op på det aftalte tidspunkt og sted. Det eneste, der kræves, er en gennemgang af rutinen . Vores vikarer møder op i arbejdstøj og har sikkerhedssko med, hvor det er nødvendigt.

Kundeudtalelse

“Da vi pludseligt stod overfor en stor kundehenvendelse i vores callcenter, havde vi straks brug for flere hænder. Jeg stødte på firmavikar.dk, og sikke en forskel de gjorde! Med deres hurtige respons og kyndige udvælgelse, fik vi 25 top-professionelle vikarer på rekordtid. Samarbejdet var uproblematisk, og kundeservicen var i særklasse. Med firmavikar.dk ved roret, vidste vi, at vi var i gode hænder.”

Martin J. / Region Hovedstaden