Ansøgningsfrist: nov 30, 2023
Arbejdsområde: Økonomi & Regnskab
Job type: Try & Hire
Placering: Århus
Job ID: 2162

Er du detaljeorienteret og har en passion for tal? Har du erfaring med lønadministration og søger du en stilling med ansvar? Så har vi stillingen til dig!

En af vores kunder ved Aarhus, som er et stort dansk ismajeri søger i øjeblikket en vikar til at varetage deres lønkørsel af deres funktionæransatte og timelønnede.

Ved tiltrædelse vil du blive lært op af den nuværende bogholder, som stopper slut november. Efter oplæring kommer du til at være ansvarlig for at håndtere for virksomhedens ca. 450 månedslønnede på timeløn samt 90 funktionærer på månedsløn, og 85 timelønnede som 14 dageslønnede.

Om dig:

Du har tidlgiere erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med køre løn. Du er mødestabil, og sætter en ære i at bidrage til et godt kollegialt fællesskab. Iddelt har du erfaring med brug af lønsystemmet Visma eller Axapta.

Praktisk info:

Virksomheden har kontor i Viby J.

Det er et længerevarende fuldtidsvikariat med henblik på fastansættelse hvis matchet er det rigige. Tiltrædelse er hurtigst muligt, da der er påtænkt plæring, inden den nuværende bogholder stopper ved udgangen af november.

ER DU INTERESSERET?

Kan du se dig selv i denne stilling, er du velkommen til at sende din motiverede ansøgning samt CV til os på job@firmavikar.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
da_DKDansk